Akdeniz BölgesiEge BölgesiGenelSeyahat Rehberi

Kiralık Lüks Villa Tatili – Gotatil’in Önerdiği 10 Lüks Villa

Türkiye’nin en gözde tatil bölgelerinde konumlanmış Gotatil’in lüks villaları, tatil anlayışınızı tamamen değiştirecek. Konfor ve lüksün bir arada olduğu bu villalar, doğa ile iç içe huzurlu bir ortamda tatilinizi keyifle geçirmeniz için özenle tasarlandı. Sonsuzluk havuzlarından jakuzilere, hamam ve saunalardan spor salonlarına kadar geniş yelpazede lüks olanaklar sunan villalar, her detayı düşünülerek dekore edilmiştir. Deniz manzaralı teraslarda gün batımını izleyebilir, kapalı ısıtmalı havuzlarda yılın her döneminde yüzme keyfi yaşayabilirsiniz. Geniş aileler ve arkadaş grupları için ideal olan bu villalar, merkezi konumları sayesinde plajlara ve yerel cazibe merkezlerine de kolay erişim sağlıyor.

Lüks tatilin tanımını yeniden yapan Gotatil’in seçkin villaları, size rüya gibi bir tatil vaat ediyor. İşte sizin için derlediğimiz 10 lüks villa:

1. Villa Letafet

t110 kişilik kapasiteye sahip olan Villa Letafet, 5 yatak odası ve 5 banyosu ile geniş aileler ve arkadaş grupları için Kalkan’da unutulmaz bir adres. Açık korunaklı sonsuzluk havuzu ve kapalı ısıtmalı havuzuyla yılın her döneminde yüzme keyfi sunarken hamam, sauna, bilardo masası, masa tenisi, langırt ve spor salonu gibi lüks olanaklarıyla da tatilinizi dolu dolu geçirmeye fırsat tanıyor. Deniz manzaralı ve merkezi konumda olan villa, denize de yakın.

2. Villa Pegasus

a0212 kişilik kapasitesi, 6 yatak odası ve 5 banyosu ile Villa Pegasus, geniş aileler ve büyük gruplar için Kalkan’da ideal bir seçenek. Deniz manzaralı jakuzili ve ısıtmalı sonsuzluk havuzu, masa tenisi, merkezi konum ve denize yakınlığıyla dikkat çekiyor. Evcil hayvan izinli olan bu villa, tüm aile bireylerinin keyifli bir tatil geçirmesi için tasarlandı.

3. Villa Bran

villa bran 1 204812 kişilik kapasitesi ve 6 yatak odasıyla Villa Bran, 7 banyo ve lüks olanaklarıyla Kalkan tatili için misafirlerini ağırlıyor. Jakuzili ve ısıtmalı sonsuzluk havuzu, hamam, bilardo masası ve denize yakın konumuyla dikkat çekiyor. Merkezi konumda olan villa, evcil hayvan izinli.

4. Villa Riga-2

1 jukelu6njj6vey25drll1d04bhvsla4 kişilik kapasiteli Villa Riga-2, 2 yatak odası ve 2 banyosuyla küçük aileler ve çiftler için ideal. Korunaklı jakuzili havuzu ve lüks tasarımıyla konforlu bir tatil sunarken Fethiye bölgesini keşfetmek için de ideal. Havaalanına yakın konumda olan villa, huzurlu bir kaçış noktası.

5. Villa Torento

villa torento 374 kişilik kapasiteli Villa Torento, 2 yatak odası ve 3 banyosuyla doğa içerisinde huzurlu bir Kalkan tatili sunuyor. Denize yakın, geniş ve korunaklı havuzu, merkezi konumu ve lüks tasarımıyla öne çıkıyor.

6. Villa Santur

46 kişilik kapasitesiyle Villa Santur, 3 yatak odası ve 3 banyosuyla Kalkan’ın eşsiz deniz manzarasıyla harika bir tatil sunuyor. Korunaklı sonsuzluk havuzu, jakuzi, çocuk parkı ve merkezi konumuyla aileler için ideal.

7. Villa Moon Life

f64 yatak odası ve 4 banyosuyla 8 kişilik kapasiteli Villa Moon Life, Fethiye’nin doğal ve tarihi bölgesi Kayaköy’de, merkezi konumda ve havaalanına yakın. Korunaklı geniş havuzu ve jakuzisiyle konforlu bir tatil sunuyor.

8. Villa Stark

503Kalkan’da bulunan 8 kişilik kapasiteli Villa Stark, 4 yatak odası ve 4 banyosuyla deniz manzaralı bir tatil sunuyor. Korunaklı geniş havuzu, jakuzi, taş mimari, hamam, sauna, bilardo ve masa tenisi gibi olanaklarıyla dikkat çekiyor. Merkezi konumda ve şöminesi mevcut.

9. Villa Cubido-2

villa cubido 4Fethiye’de yer alan 4 kişilik kapasiteli Villa Cubido-2, 2 yatak odası ve 3 banyosuyla taş mimariye sahip. Korunaklı geniş havuzu ve jakuzisiyle huzurlu bir tatil sunuyor.

10. Villa Gökdeniz

c00 2048Kalkan’da konumlanan 2 kişilik kapasiteli Villa Gökdeniz, 1 yatak odası ve 1 banyosuyla romantik bir kaçış sunuyor. Kendine ait plajı, denizle sıfır konumu ve şahane manzarasıyla doğa içinde merkezi bir konumda.

Gotatil’in lüks villaları ile hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürmek için hemen rezervasyon yapın. 2000’den fazla özel havuzlu kiralık ve bungalov portföyüne sahip Gotatil’de, her zevke ve bütçeye uygun seçenekler mevcut. Kültür Bakanlığı onaylı TÜRSAB belgesi ve her an ulaşılabilir tatil danışmanlarıyla güvenli ve keyifli tatilin adresi gotatil.com’da sizi bekliyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu