Akdeniz BölgesiEge BölgesiSeyahat Rehberi

Kalkan’da En Beğenilen 10 Villayı Keşfedin!

Ege ve Akdeniz’in buluştuğu noktada yer alan Kalkan, yalnızca doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda zengin tarihi ve lezzet duraklarıyla da büyüleyici bir tatil destinasyonu.

Antik Likya medeniyetinin izlerini taşıyan bu şirin belde, tarihi dokusu ve benzersiz coğrafyası ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Bu turkuaz cennette, sevdiklerinizle unutulmaz bir Kalkan tatili geçirmek istiyorsanız, özel havuzlu kiralık lüks villalar mükemmel bir seçenek.

2000’den fazla özel havuzlu kiralık villa seçeneğine sahip Gotatil olarak https://www.gotatil.com/kalkan-kiralik-villa kategorisinde yer alan, Kalkan’da en çok beğenilen 10 villamızı sizler için derledik:

1. Villa Hanende

5

Denize çok yakın mesafede olan bu villa, korunaklı geniş havuzu ve jakuzisiyle lüks bir tatil sunuyor. Deniz manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz bu villa, 3 süit yatak odasıyla 6 kişilik kapasiteye sahip.

2. Villa Renk

100

Muhteşem deniz manzarasıyla büyüleyen Villa Renk, hem açık hem kapalı ısıtmalı havuzuyla çiftler için ideal bir romantizm noktası. Tek yatak odasıyla 2 kişilik tatil sunan Villa Renk’te ayrıca jakuzi de bulunmakta.

3. Villa Sofyan

2

Merkezi konumda bulunan ve denize yakın olan Villa Sofyan-5, korunaklı geniş havuzu, jakuzisi ve eşsiz deniz manzarasıyla büyüleyici bir Kalkan deneyimi sunuyor. 2 süit yatak odasıyla 4 kişilik konuk kapasitesine sahip Villa Sofyan-5 ayrıca merkezi konumda.

4. Villa Alagül

02

Doğanın kalbinde yer alan bu villa, harika deniz manzarasıyla huzur dolu bir tatil sunuyor. Korunaklı geniş havuzu ve jakuzisiyle hem eğlendiren hem dinlendiren Villa Alagül-1 aynı zamanda merkezi konumda. En yakın plaja sadece 2 metre mesafede bulunan villa, 2 süit yatak odasıyla 4 kişilik tatil imkanı sunuyor.

5. Villa Peso

04

Korunaklı sonsuzluk havuzuyla dikkat çeken Villa Peso, hem lüks hem deniz manzaralı bir tatil imkanı sunuyor. 3 süit yatak odasıyla 6 kişilik kapasitesiye sahip olan bu villa, konforlu bir konaklama sağlıyor.

6. Villa Zeytin

2

Muhteşem deniz manzarasıyla öne çıkan Villa Zeytin, korunaklı havuzu, jakuzisi ve merkezi konumuyla tatilcilerin gözdesi. 3 süit yatak odası bulunan Villa Zeytin 6 kişilik konuk kapasitesine sahip.

7. Villa Picasso

00

Korunaklı sonsuzluk havuzundan Kalkan’ın büyüleyici deniz manzarasını izleyebileceğiniz Villa Picasso, 2 süit yatak odasıyla 4 kişilik konuk kapasitesine sahip. Aynı zamanda dinlendirici bir jakuzisi de bulunan Villa Picasso, huzurlu ve keyifli bir tatil için ideal noktalardan.

8. Villa Mısra-4

401

Korunaklı havuzu ve çift jakuzisi ile dikkat çeken Villa Mısra-4, günbatımı manzarasıyla eşsiz bir tatil sunuyor. 6 kişilik kapasiteye sahip bu villada 3 süit yatak odası bulunmakta.

9. Villa Mısra-1

z01

Korunaklı sonsuzluk havuzundan şahane bir günbatımı manzarasına şahit olacağınız Villa Mısra-1, harika bir balayı villası. Jakuzisi de deniz manzarasına bakan Villa Mısra-1 taş mimari ve şömine gibi detaylarla da ayrıca dikkat çekiyor. 1 süit yatak odasıyla iki kişilik tatil sunan Villa Mısra-1, romantizm arayanlara ideal bir seçenek.

10. Villa Salambo-1

villa salambo 1 3

Doğa içerisinde yer alan Villa Salambo-1, korunaklı geniş havuzu ve jakuzisi ile huzurlu bir tatil sunuyor. 2 süit yatak odasıyla 4 kişilik konuk kapasitesine sahip olan bu villa, tatilde huzur ve sakinlik arayanların favorisi.

Gotatil’in sunduğu bu harika villalar ve pek çok özel havuzlu Kalkan kiralık villa seçenekleri unutulmaz bir tatil geçirmeniz için sizi bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu