Akdeniz BölgesiBalayı TatiliEge BölgesiVillada tatil

Balayı Tatiliniz İçin Hem Ucuz Hem Lüks 10 Villa

Hayalinizdeki atmosferde, unutulmaz bir balayı tatiline hazır mısınız? Türkiye’nin en popüler tatil bölgelerinde yer alan Gotatil’in özel balayı villaları romantik anlarınıza ev sahipliği yapmak için sizleri bekliyor. Antalya ve Fethiye’nin doğa harikası lokasyonlarında yer alan Gotatil balayı villaları, hem konforlu hem de korunaklı yapısıyla bu özel tatilinizde gözlerden uzak, romantik anlar biriktirmenize yardımcı oluyor.
En iyi fiyat güvencesiyle, her bütçeye ve zevke uygun seçenekler sunan Gotatil’in hem ucuz hem de konforlu 10 balayı villasını sizler için derledik:

1. Villa Helin-3

300Antalya-Kalkan’da bulunan bu villa, iki yatak odası, geniş bir havuz ve jakuziye sahip. Bungalov yapısıyla ve korunaklı olmasıyla romantik bir atmosfer sunuyor.

2. Villa Huşu-2

500Muğla-Fethiye’de yer alan bu villa, iki yatak odası ve denize yakın konumuyla öne çıkıyor. Doğa içindeki bu villa, korunaklı havuzu ve jakuzisiyle konforlu bir balayı geçirmenizi sağlıyor.

3. Villa Elvan-2

e00Antalya-Kalkan’da bulunan bu villa, doğa içinde huzurlu bir ortam sunuyor. İki kişilik kapasitesi, korunaklı geniş havuzu ve jakuzisiyle dinlendirici bir tatil vadediyor.

4. Villa Dila-1

g01Antalya-Kaş’ta bulunan bu taş mimariye sahip villa, yeşilin her tonunu barındırıyor. Korunaklı özel havuzu ve jakuzisiyle romantik bir konaklama imkanı sunuyor.

5. Villa Rengin

081 2048Antalya-Kalkan’da yer alan bu villa, tek yatak odası ve iki kişilik kapasitesiyle ideal bir balayı villası. Muhteşem manzarası ve jakuzisiyle romantik anlar sunuyor.

6. Villa Vera-1

02Antalya-Kalkan’daki bu villa, doğa içindeki konumu ve jakuzisiyle rahatlatıcı bir balayı deneyimi sunuyor. Korunaklı yüzme havuzuyla özel bir tatil vadediyor.

7. Villa Erebos

villa erebos 27Antalya-Kalkan’da bulunan bu villa, deniz manzarası ve merkeze yakın konumuyla öne çıkıyor. İki yatak odası, geniş havuzu ve jakuzisiyle unutulmaz bir tatil vaat ediyor.

8. Villa Pigu-2

q00Antalya-Kaş’ta doğa içinde yer alan bu villa, taş mimari yapısıyla keyifli bir tatil imkanı sunuyor. Korunaklı geniş havuzu ve jakuzisiyle tamamen sizi dinlendiren bir kaçış noktası.

9. Villa Helen-2

4Antalya-Kalkan’daki bu villa, doğa içindeki konumu ve muhteşem manzarasıyla romantik bir atmosfer sunuyor. Korunaklı yüzme havuzu, jakuzi ve diğer ayrıcalıklarıyla özel hissettiren bir seçenek.

10. Villa Mandres-2

villa mandres 1 2Muğla-Fethiye’de bulunan bu taş mimari villa, doğa içinde huzur dolu bir konumda yer alıyor. Korunaklı yüzme havuzu ve jakuzisiyle mükemmel bir dinlenme noktası sunuyor.

2000’den fazla özel havuzlu kiralık ve bungalov portföyüne sahip Gotatil’de daha pek çok seçenek mevcut. Kültür Bakanlığı onaylı TÜRSAB belgesi ve her an ulaşılabilir tatil danışmanlarıyla güvenli ve keyifli tatilin adresi gotatil.com ile hayalinizdeki romantik tatili gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu